30-70% lägre priser Fri frakt över 1000kr
Valuta:

Köpinformation

Köpinformation

Så handlar du

Steg 1, Välj en produkt

När du hittat vad du sökte klickar du på produkten för att komma till en ny sida där du får mer information om produkten.
Välj din storlek och klicka på: 

Din shoppingbag visas längst upp till höger där du kan se ditt totalpris för dina varor. Vill du fortsätta att shoppa, gör du bara på samma sätt med nästa produkt.

Steg 2, Gå till kassan

När du har shoppat klart klickar du längst upp i högra hörnet:

Kassan

Steg 3, Bekräfta köp

Kontrollera att din beställning är korrekt. Välj leveranssätt, till ombud eller valfri butik. Fyll i dina personuppgifter. Om du vill kan du välja att spara dina uppgifter till nästa gång du handlar hos oss.

Ange hur du vill betala, kontokort eller faktura. Bekräfta ditt köp med knappen längst ner i högra hörnet under den totala kostnaden.

Steg 4, Slutför betalning

Du slutför betalningen med det betalningssätt du valt. Efter avslutat köp skickas en orderbekräftelse till den mail-adress du uppgivit. Inom några dagar får du ett mail om leveransbesked och därefter ett sms/mail om att ditt leverans är på väg och var du kan hämta ditt paket.

Kontakta gärna Flash kundtjänst om du har några frågor.

Köpinformation

Vi inser vikten av att skydda sekretessen för personlig information. Vi har upprättat rimliga åtgärder och säkerhetsåtgärder för att skydda den information du lämnar till oss. När du registrerar ett konto hos oss, ger du ditt samtycke att behandla sådana in personuppgifter i enlighet med denna integritetspolicy.

Denna integritetspolicy gäller för alla skyddade personuppgifter samlas in, bevaras eller användas av oss.

Vilken information vi samlar in

Vi samlar in personuppgifter från besökare som registrerar sin information (t.ex. namn, kön, adress, telefonnummer (s), e-postadress, etc.) att skapa ett konto.

Hur vi använder information du tillhandahåller

Om du ger oss din personliga information, sedan med ditt medgivande, kommer vi att använda denna information för att hålla dig informerad om våra evenemang eller kampanjer, och / eller att behandla alla beställningar du får plats. Annars kan vi använda den information du lämnar till oss bara för att se över vår prestation och att förbättra våra tjänster till dig, eller att kommunicera med dig om din beställning.

Har vi din information med andra

Vi kommer aldrig sälja, hyra eller avslöja våra kunders namn, adress, e-postadresser eller annan personlig information till varje enhet. Om vi ​​inte är skyldiga att göra det enligt lag eller i samband med ett rättsligt anspråk eller förfarande.
Tillbaka